soon

David skickar bilder och filmklipp nu. Snart så.

work, work.

Äntligen hemma från en otroligt slitsam dag på jobbet. Flängande hit och dit. Smedjan här,migrationslägenhet där, äldreboende lite varstans och till sist en markis i drift. Ungefär så har min dag sett ut. Men det betalar sig, det gör det. Skönt att sista jobbet var taxfree och pengardirektihandjobb. Annars hade det verkligen inte vart värt allt.
Borde göra en del nyttigt hemmafix nu men orkar verkligen inte.

Det tog ungefär 10 minuter innan schemat föll på plats helt igår. På lördag blir det till att fara till Johan och Carita för grill och häng med C´s kollegor. Ica-folk med andra ord. Som jag dras till Icamänniskor. Eller är det de som dras till en annan? Låter den frågan vara obesvarad. Funderar på att bena ut den frågan på lördag. Kanske de är rätt personer att svara på den frågan.

David. Bilderna.

:)

plan b

Schemat för denna vecka är lite difust. Jag har haft tvättstugan idag vilket gjort att man blokerats från att följa med på diverse evenmang. Men jag kunde inte låta bli att tvätta idag. Det hade vart ett berg om jag hade flyttat det till nästa vecka. Imorgon har jag lovat att göra lite kvällsarbete så då går hela kvällen åt till det. Plus lite extra i kassan.
Onsdag är det fika i malmköping. Ska bli väldigt trevligt. Länge sen jag var där nu. Malmköping är trevligt. Det påminner mig om högstadietiden då man var ung, och på jakt efter nya äventyr i vardagen. Många goa minnen. Sen fotbollen. Så trist att jag inte fick chansen att plocka upp den igen. Många andra glada minnen från den tiden. Även mindre glada. Men de förtränger man ju gärna. Men det ska bli härligt att komma dit och andas den luften igen.
Torsdagen är egentligen den dag jag har helt oplanerad denna vecka. Kanske hinns det med en lite runda på banan då.
Fredag ska vi basta och grilla med jobbet. Vi blir i princip fullt manskap. Nice av de som har semester att hänga med på en sån grej. Lördag har jag lite olika alternativ. Kanske det, kanske det eller kanske det.

Ungefär så.


på ett hav

Vill inte vara tjatig, men. Åter igen har en helt fantastiskt bra helg är förbi. Åland är stället vi; jag, David och Henrik har befunnit oss på. Mestadels i en båt eller på en ö. Mestadels med en öl eller två öppna. Mestadels utan napp på spöna. Men vad gjorde väl det. När man var i glatt sällskap och på gott humör. Länge sen det var så mycket skratt åt så otroligt dålig humor. Henke har vart briljant med sitt vilsna lynne. Aldrig sett någon ro med sån dålig koll. Men vad gjorde väl det? Allt blir så mycket roligare när man bara kan skratta åt allt. Det gjorde vi. Åt precis allt också.
Några små missöden var det ju givetvis också. Någon spötopp som gick av. Någon brusten lina här och där. En motor skar så vi fick byta till en ny. Vi missade färjan över från våran ö till själva Åland. Men det gjorde mindre. Vi fick ju uppleva Mariehamn från ett lite närmre perspektiv istället.

Svårt att plocka ut nåt speciellt som var det bästa. Utan det var otroligt kul precis hela tiden. Men den sista kvällen var faktiskt riktigt trevlig. Det bastades i den vedeldade bastun och det blev en hel del roliga historier från allas munnar. Och framför allt en massa skratt.

Bilder och filmklipp kommer snart.

Svårslaget.


m


fishy

Imorgon är det min fredag, andras torsdag. Det innebär att jag far till David. Afterwork med David och Henrik står på schemat. Blir nog lite av det lite lugnare slaget. För på fredag bär det av till Åland för vår lilla fiskeweekend. Blir härligt att komma bort en stund.

Måste packa nu.

vi ska till ......

Som jag skrev så kunde det ju inte gå bra idag, när det gick så bra igår. Det gjorde det inte heller. Hyfsat de sju första sen gick det utför.

Nu har ju Tilda hört av sig och talat om att hultan är samma helg som jag går på min semester. Hon har även lyckats få mig sugen på att åka dit. Jag kommer ju iaf hinna med att vara där två kvällar. Det är ju inte dumt. Nu måste jag börja spåna lite och kolla över biljetter, hur jag skall ta mig dit osv. Om jag nu ska med vill säga. Men sugen är jag.

Nu. Pizza, U21, Soffa.

swing it

Synd att klaga. Men när man står en hel dag i en butik som ska renoveras som har fönster åt alla håll med gassande sol. Som dessutom saknar ett funktionellt kylsystem. Då de nya ägarna inte skaffat elabonnemang, så att det inte finns ström in till centralen i lägenheten och därmed ingen ström till kylaggregatet. Då tycker jag att man kan få klaga lite. 

Nu ska jag ut och svinga på Norrtorp. Slutade oroväckande bra igår så det kan omöjligt gå bra idag.

schnygg

Idag, var en av de lugnare dagarna på länge, på jobbet. Inte mycket att göra för tillfället. Undrar om man ska börja oroa sig för varsel, eller uppsägningar eller annan skit.
Äh! Jag tänker faktiskt inte lägga någon tid överhuvud taget. Jag vet att skulle det ske så skulle jag hitta nåt nytt. Så länge jag vet att jag inte skulle få sluta för att jag gör ett dåligt jobb så kan jag inte fundera på det. Och som sagt. Skulle det bli så, så vet jag att det löser sig i alla fall.
Förhoppningsvis är det bara en liten nedperiod nu innan semestern för folk drar igång.
Jag gör ju likadant själv. Sparar så mycket som möjligt inför semestern. Så gör väl de flesta?
Lite tråkigt för sommarjobbaren vi hade på firman bara. Helt plötsligt fick han packa alla sina grejer så fick jag skjutsa hem honom. Kändes jäkligt jobbigt. Men är det sämre med jobb så är det. Nästa gång är det kanske jag som får packa.

För övrigt så är det bara 4 dagars vecka denna vecka igen. Mycket skönt. På fredag sticker jag, david och Henke till Åland. Vi har hyrt stuga på östra sidan, i åländska skärgården. Ska bli himla skönt att komma dit och slappna av. Med lite, fiske, grill och bastu kan det ju inte misslyckas.

Smickrande bild de har på en på firmans hemsida.





 

sköna midsommar

Jaha, nehe. Om man skulle försöka summera helgen, som var en av de bättre på länge.

I torsdags for jag ju som jag skrivit tidigare till Jonte. Där vart det lite slöande och uppvilande inför vad som skulle komma att vara en hejdundrande bra midsommarferre.
Vi anlände till David en stund innan matchen. En match som kunde ha slutat bättre, vilket vi förtjänade. Men ödet ville annat. Efter det bar det av ut i strålande sol, där det skulle kläs midsommarstång som sedan skulle dansas kring. Jag var inte så delaktig i endera det ena eller andra. Men en eller ett par varv kring stången blev det allt.
Därefter var det dags för förtäring. Grillarna startades och jag fick agera någon form av grillmästare. Sen skulle Jonte ta över och då vart ju resultatet därefter. Det konstiga var ju att det som för mig, Jimmy och Fred tog en kvart att göra nämligen att lyckas skära köttstyckena i bitar. Endast tog några ynka skär i stycket för Jonte att ta sig igenom. Jag anar ugglor i mossen.

Ungefär vid den här tiden började det drälla in bil på bil fullastade med folk. Kan tippa på att vi var en 70-80 personer när det var som flest. Skönt att det inte urartade kan man tycka.
Efter mat och dryck vart det spelning ute på logen. Vet faktiskt inte riktigt vilka som stod för det, men några gamla klassiker drogs av.

Kvällen gick fort och framåt klockan 2 hade de flesta droppat av. Sängen vart ens bäste vän och de flesta somnade nog lyckliga.

Så kom lördag. På schemat stod hemmakväll i Sparre hos Far med sambo Ulla. Vi var ett glatt gäng. Jag visste att David och Elin hade firat midsommar i Flen kvällen innan. Så jag antog att de var kvar i byn. Ringde in dem, och efter lite pusslande med att hitta någon körduglig var även de med i sällskapet. Jättetrevlig kväll med många diskussioner om diverse värdsliga ting. Framåt 3 gick de flesta och lade sig.
Inte jag och David. Vi hade fullt upp med att snacka skit om allt och inget. Sedan kom vi på den brighta idén att börja ringa till halva telefonboken. Då var klocka närmare 5. Vill härmed be om ursäkt för den lilla incidenten. Roligt att så många var villiga att stanna kvar i luren och föra hyfsat vettiga samtal.

Så hölls det på fram till 7 taget. Då hade vi hunnit med en soluppgång också. Sedan somnade jag gott till tonerna av Marley på verandan.

Tack alla för den gångna helgen.

Lägger upp lite bilder som Malin lagt upp på FB.

 
Ljugarbänken ville            I den berömda puben.   Som sagt, ljugarbänken.
alla sitta på..


 Luktar det smör?    Nåt försök till dans.          Glada så.                 David, värden.


Grinar du för då?      Hej, hej!               Visit från Malmö.         Kan själv!
 
  Kiss, kiss.

slut

Summering av en helt fantastisk helg kommer imorgon. Jag är helt utmattad och ska gå och lägga mig nu.

Hej då.

come on bloom

Nu har vi skrubbat potatis, ordnat med sill och nubbe. Allt är som det ska.

Jonte i duschen nu. Han fick börja. Han är som en flicka när han ska hålla på och välja kläder, fixa frisyr, makeup osv. Det tar seriöst två timmar för honom att göra sig klar. Fåfäng som få.

Vad tror vi om matchen då. Jag tror att Sverige tar och det efter briljant barcaspel. Kortpass och finurliga lösningar kommer att resultera i ett slutresultat som är 3-1. Berg 2 och Wernbloom knoppar en på hörna. Wernbloom är förövrigt grym på mittfältet. Enormt jobb sist. Han ska tydligen psyka Ballotelli ikväll. AB påstår att han är skadad. Jag tror mest att det är lite utav ett psykolgiskt spel från italiens sida. Jag skulle nästan hellre se att han spelar. Lyckas Wernis psyka honom är det som att spela mot ett lag med en man mindre. Det skulle alltså gynna Sverige. 3-1 alltså.  

Misstänker att merparten av er som läser bloggen inte bryr er ett skit om fotbollen.

Men det gör jag. Jag myser.

hiha

Ätit god frukost. Kollat in alla sms-rouletteklippen på med Calle S på Aftonbladet.se. Mycket nöjd med Jontes bemötande och omhändertagande. Han är en god människa. Det är han.

Gårdagen var lugn vi kollade på lite fotboll och en Beckfilm som jag faktiskt inte sett. Trodde inte jag hade missat någon.

Kväller blir desto mer fartfylld. Vi drar ut till Vingåker om ett par timmar. Det pratas om att vi ska bli ett 50-tal gäster. Undrar. Kommer det att bli galet?

Jag tror´t.  

 

off we go

Ne du Flen, nu skiter jag i dig och drar ifrån dig. Ses på söndag igen.

Ha en grym midsommar alla!

Kommer förmodligen blogga ifrån Jonathan senare i alla fall. Men ändå. Jag hoppas ni får en alldeles förträfflig midsommar.

Det ska jag ha.


tryck

Vilken förkylning man åkt på då. Hatar att var förkyld. Blir så dåsig och lam de dagar jag är det. Det är ju värst när man ska lägga sig. Man är täpt i ena näsborren och så vänder man sig, ja då blir man täpt i dena andra istället. Så håller det på tills man inte orkar hålla på och vända sig längre. Då känner man istället trycket i trumhinnan öka mer och mer. Helt värdelöst med förkylning.

Nu skiner en strimma sol på mig. Kan det ske ett mirakel månne?

gud kissar

Trevlig midsommar! Hur ska man kunna ta den hälsningen på allvar en dag som denna? Regnet öser ner när man kliver ut ur portarna på firman för dagen, för veckan. Vart är svenska sommaren på väg. Spyfärdig är vad jag blir när jag tänker på den.

Jonte slutar 20. Planerar att vara hemma hos honom lagom tills han är hemma. Får se vad vi gör ikväll. Hoppas det blir en kväll med lite lugnare tillslag. För imorn är det midsommar, imorn spelar Sverige mot Italien, imorn är det fest utan dess like.

Nu blev jag åtminstone på lite bättre humör.






strejk

Jag är trött. Så trött.

Gick en 18 hålare idag. Har haft bättre dagar där ute på Norrtorp.

Kom hem för en timme sen, lite drygt. Sprang ner i tvättstugan för att hämta tvätten. Som jag nu har vikt och hängt på galge.

Känns som att stress har varit ledordet för denna dag. Mycket småjobb och då blir det mycket farande för att hinna med allt. Men nu är det endast morgondagen kvar innan det blir lite välbehövlig vila.

Till Jonte redan imorgon för att kunna komma iväg tidigt till Vingåker på fredag och förbereda mat och dylikt. Sen spelar ju Sverige 1600. Det bör ingen missa.

Chock när jag läste att 1000apor lägger ner. Så jäkla tråkigt. Hoppas att de dyker upp något nytt snart igen med bröderna Schulman.

Här skulle det komma en bild. Men blogg.se strejkar. Hoppas det är en engångsföreteelse

fy

Bra Swdbank. Bra.

Har en räkning som ska vara betald idag. Givetvis är det systemfel på deras internetbank.


den som är den

Snyggt Sverige! Mycket underhållande match.

Idag har jag vart och hälsat på mor min. De har hyrt nån liten stuga på landet, mitt i ingenting. Jag var där för att kika vad de lyckats komma över. Dels. Sen för att att äta lite god husmans. Det är inte ofta det händer nu för tiden. Tråkigt att man inte tar sig tid att göra riktig mat. Men det är ju så tråkigt att laga till sig själv var eviga dag. Då hamnar man lätt i idealmakaronernas grepp.

Hoppas det fina vädret som kommit, håller i sig nu över midsommar.

Midsommar ja. Det blir till att fara till Vingåker. Eller någonstans i närheten i alla fall. Hoppas på en trevlig tillställning.

Undrar om det kommer någon trubadur?

dance, dance, dance

Kan vi inte skjuta upp midsommar en helg. Det ska tydligen bli finfint väder nästa vecka.

Har inte gjort mycket utav värde denna kväll. Ganska skönt att bara ta det lugnt också. Men känner att det finns en del att ta tag i som man skulle kunna ha gjort. Som man borde ha gjort.

Vet att det är lite trist med så lite bilder här i bloggen. Jag håller på att kika efter kamera nu. Eller så blir det mobil med bra kamera i. Är inte den som plåtar så mycket i alla fall. Men skulle vara kul att ta några ibland. Som när buffalo-tjejen gled förbi. Håll till godo så länge så kommer de mer bilder snart. Vill bara få klart med flytt och så först.

Måste ju köpa en nyare bil också. Eller måste är kanske fel ord. Men jag är trött på min nu. Det är en hel del på den som måste fixas. Har inte lust att lägga pengar på den. Så det får bli en nyare i stället. Det blir också efter flytten.

Undrar om jag ska göra en Jompe med min då. Åka till skroten och lämna in för att sedan gå hem.

Skulle kännas värdigt på nåt sätt.

elitmakaron

Jag håller på att koka makaraoner, idealmakaroner från kungsörnen. Har ni också tänkte på att det är lite kaxigt av kungsörnen. Att utse just sina makaroner till de mest idealiska makaronerna?

Jag tänker på det rätt ofta.

Jag äter dem rätt ofta.


aktivitet

I en och en halv timme har jag nu suttit och ögnat igenom diverse filmklipp på fb, bloggar och nyheter. Nu tänkte jag ta tag i nåt. Men vad? Jag vill aktivera mig. Men det är mycket som jag gillar att aktivera mig med som utesluts på grund av vädret. Framför allt golfen och tennisen. Men man kanske kan ta sig ut till ranchen och räta ut träslagen något i alla fall. Ut på banan känns lite sådär. Även om jag har nyimpregnerade skor så vet jag hur det brukar vara efter bara fyra hål.

Komiskt att just när man börjar med detta inlägg så börjar solen att skina rakt i mitt ansikte. Undrar hur länge det håller i sig. Skulle tippa på 5 min.

solen?

Idag är det måndag, men känns som tisdag då det bara är 4-dagars arbetsvecka denna vecka. Så imorgon kan man säga att det är onsdag. Vilket alltid känns bra. Då jag ser arbetsveckan som ett stort krön. Där måndag och tisdag är en lång stigning inför en snabb vändning nedför. Någonstans kring lunch på onsdagen vänder det och nedförsbacken brukar vanligen gå relativt fort att klara av.


om ingenting.

Nu har J och C farit hem. Jag börjar bli riktigt hungrig. Köpte någon form av wokmix och kyckling. Men nu är jag lite för hungrig för att stå och bereda det. Så det får bli makissar och chorizo i stället.

Lysnar på lite Depeche nu och det slår mig att det har gjort en hel riktigt, riktigt bra musik.

Ikväll blir det lugna gatan med film, undrar vad som går på tv. Eller kanske skulle ta och hyra sig en. Sugen på att se RocknRolla.



 

sunday. bloody sunday

Var hemma och kollade till Jonte nyss. Var tvungen att försäkra mig om att han inte var död. Men det vara han. Nästan. Kräkandes hela morgonen, låg han nu helt utslagen. Jag är inte avundsjuk.

Vad ska man hitta på idag då? Johan och Carita är här men de verkar lite slitna. Ligger på soffan och kollar på någon dokumentär. Så jag vet inte om de är särskillt sugna på att göra något.


weekend

Oj oj. Vilken helg. Helt underbar. Gårdagen var en av de bättre dagarna på mycket länge. Började med att hälsa på Matilda och William. Vi kollade på bilder från när vi var i Göteborg förra sommaren. Sen gick vi för att pröva nya stationsfiket. Där mötte vi upp Tildas bror och en kompis till han.Sedan anslöt sig även Kalle och Emelie till sällskapet. Efter det var det dags för fem-kampen i parken. Kan väl säga att vi öppnade bra men avslutat katastrofalt. Efter tre grenar ledde vi över de andra fyra lagen. Efter fem låg vi sist.

Efter femkampen for jag till Malin för lite förfest. Det var helt kanon. Min kusin var där och förgyllde med lite trubadurvisor. Mycket uppskattat. Efter detta drog de flesta ner till Sveaparken och öltältet. Otroligt mycket folk i ett enligt mig för litet område. Men kul var det. Trist bara att de låg på gräsmattan. Undrar hur många som har fått slänga sina skor idag när de vaknat upp och sett dem. Det var rena lervällingen där nere.

Kvällens bäsa. Helt klart förfesten. Inte helt otippat.




djungel

Hos Tilda och Kvarna. Gick förbi sveaparken på vägen hit. Det var  fullt drag med volleyboll och andra aktivteter. Bra jobbat må jag säga. En kopp kaffe var har vi nu hunnit fåt i oss. William ska ill älleforsnäs och hjälpa far sin med lite arbete jag och Tilda ska ner och testa na fiket på stationen.
Jagvar där förut för att kolla så att  det var öppet.

Incident
Då jag klev in i stationshuset möttes jag av en massiv röklukt, jag tittade mig omkring och såg en 80+ tant som satt och blossade på sin lilla pinne. I stationshuset! Jag sa vänligt men bestämmt åt henne att det minsann är allmänt förbud att röka inomhus på effentliga platser i sverige. För visst är det väl det? 

Nu. Stationsfiket. 



I sommar?

solen?

Sovmorgon var det ja. Vaknade precis nyss. Så jag får väl glatt konstatera att jag lyckades relativt bra iaf.

Vart en bra kväll igår. Jag var på Landic s lilla firmafest/förfest innan vi gick ner på violentorget till öltältet där centerfield(gamla fejk) spelade.  En kille på landic hade lyckats få tag på en gammal jukebox, så den gick het hela förfesten. Många klassiker blev det. Med bla. Lynard Skynard, Elvis, Mötley och många fler.

Efter en stund i öltältet begav jag mig upp mot punkthusen och Petras lya för att besöka vänner. Väl där vart det några låtar till singstars och lite snack med folket. Kul det var länge sen jag träffade alla.

Kvällens bästa var ju som alltid förfesten.

Nu ska jag försöka luska ut när femkampen drar igång. Det var många bud igår. En sa 15, en sa 15.15 en sa 16 och en 17. Jag tror jag ringer chefen och kollar upp det hela.


hägras det gyllene dryck månne?

Oj då. Det som skulle bli den lugnaste kvällen på mycket länge, artade sig inte bättre än att man ringdes in till någon form av firmafest. Dock inte våran. Men vad spelar det för roll. I och med detta kan den den lugnaste kvällen på mycket länge avvakta en stund till.


alfons

Gillar verkligen den här bloggen. Tänk om alla småbarn som dyrkar Alfons skulle få syn på den.

Stackars.

inga konstigheter

Nu har jag blivit friserad. Var hos min standardfrisör. Alltid lika okomplicerat att komma dit. Behövs liksom ingen förklaring. Det vanliga, brukar hon fråga. Uppklippt i nacke och kring öronen men inte med någon kant och så toppar vi lite uppe på. Så brukar jag tala om att jag brukar ha håret lite åt sidan fast inte med någon sidbena. Hon förstår mig precis. Vi förstår varanda exakt. Inga konstigheter som sagt.

Så det ska vara.

gone

Länkarna är nu borta. Tack för hjälpsamheten Ems.

6-0 6-0

Backhanden är inte vade den varit. Det är den slutsatsen jag kan dra utav det första passet. I övrigt är jag mycket nöjd med spelet. Briljant emellanåt. Jompe när ska vi ta en match?

Skönt att ännu en vecka snart är över. Ska bli skönt med lite vila igen. Har sovit lite dåligt i veckan. Eller inte dåligt. Men jag har väl stretat emot, när kroppen velat sova, lite för mycket.

Så en sjutusan till sovmorgon blir det på lördag. Men med det vet jag ju hur det brukar sluta.

buffalo soldier

Satt just på balkongen. Hör små snabba steg nedanför. Reser mig för att se vad det är. Det är alltså en kvinna som bär röda tights och buffaloskor! Framför sig har hon en singelbarnvagn med tre barn, en sparkcykel och en massa annat.

Jag garvade inte lite. Hon kollade på mig lite konstigt.

Bara i Flen.

Undrar vad hon skyndade till.

BörjeSSK

Seriöst var det någon som visste hur man tar bort l ä n k a r n a på sidan här? Allers och de andra, ja ni ser.

soda för flykt

Va inte rädd för mig, jag är inte rädd för dig. Sluta fråga hur jag mår!


röd sand

Yes. Idag blir det första tennispasset. Ska bli skönt att känna på mitt racket igen. Tror inte att känslan kommer att vara riktigt densamma som förra säsongens sista pass.

Nu ska jag äta tortellini med ricotta och spenat gjort på färskpasta. Den som uppfann tortellini måste vara ett geni. Likaså den som uppfann ravioli.

citat

Petra Åbrink - Kärleken är blind, men inte alltid smart.

revelry

Månadskiftet närmar sig fort.Har ju tillgång till min nya lägenhet from 1/7 men jag har ju fortfarande kvar denna tills sista augusti som det verkar. Så det är ju ingen jättepanik med själva flytten men det är ju en del annat som ska ordnas. En del saker jag kanske borde börja kolla upp. Till expempel flytt och avslut av el/tv/bredbandsabonnemang och adressändring. Sådant som är så tråkigt att ordna. Men jag har ju en viss vana av det så det borde gå rätt smidigt.

Nu vill jag ha en ny bil. Nu.



swe

Det gick ju fint det där. Synd att vi inte lyckades peta in ett sista. Safari och Elm dy. glänste lite mer än övrigt manskap. Annars ganska medioker tillställning.


svea riket - malteserna

Vad har dagen att erbjuda då. Lite klädvikning kanske? Ne. Lite rensning bland viktiga papper? Ne. Lite matlagning? Ne. Landskamp? Javisst. Undrar om de har storbild i sveaparken. Hoho, skulle inte tro det. 

fight

Tryin to remember it, slow. Was I really part of it? NO!

freakin good

Uj det gick bra med golfen idag 21 poäng på 9 spelade hål. Det var inte igår. Har inte spelat på nästan 3 veckor så det kändes bra att få en sån bra nystart.


Vart är Jack?


kaffefilter

Är det inte makalöst att jag fortfarande använder kaffefilter från den förpackning jag fick när jag flyttade hemifrån för fyra år sen? Alltså saken är ju den att jag faktiskt brygger relativt mycket kaffe. Mindre nu än när jag bodde med Petra men ändå. Undrar hur många filter förpackningen innehöll egentligen. Kommer ihåg att det var ungefär 25cm tjockt. Man tycker ju ändå at det borde gått åt.

en grej bara

Är det verkligen någon som fyller på en tändare man köpt för 10 spänn?

*ffe

Har hittat tillbaka till Ulf igen. Känns bra.

U L - Glad igen

femkamp

Till skillnad mot förra veckan så känns det som att denna vecka kommer att gå ruskigt fort. Redan onsdag imorgon. Mycket att göra på jobbet igen. Då går tiden fort och att man är på en trevlig arbetsplats gör ju sitt till. Är på och biblioteket och gör lite datajobb. Jättetrevlig personal. Precis så man vill bli bemött på sina arbeten. Eloge.

På lördag ska jag och tre personer till från jobbet representera firman i en femkamp i sveaparken. En av grenarna ska tydligen vara sängbäddning. Känner att det inte är min starkaste gren. Hoppas jag får bistå med mina skills i någon annan gren.

haha

Ibland kan man få sig ett gott skratt för så lite.

singstar bla.

Det bästa. Elins "specialfylla". Hade även vunnit 100kr om någon hade antagit vadet. Hon grinade tre gånger. Som jag såg.
I fredags vart det inte så mycket bandkollande. Behövdes ju inte heller då det ljöd fina stämmor hemma hos David och Elin. Då i form av singstar.
I lördags for vi till Flen och var på Davids systers mottagning. Riktigt god mat. Grillat alá Jansson. Där efter for vi till Eskisltuna igen för att se fotbollen, detta elände. Såg första halvlek hos D&E. I paus gick vi till strömsholmen för att följa andra halvlek på storbildsskärm. Vart ju inte mycket bättre för det. Efter det lyssnade vi på några låtar av Timbuktu. Men för dåligt väder gjorde att vi for hem och sjöng lite igen. Efter att vårat lag utklassat så gick vi till Grappa en sväng där vi rundade av kvällen. Igår var det relativt lugnt. Kikade på Söderling och IFK. Sedan gick vi ut och kollade på Eldkvarn med några kalla till.

Otroligt trevlig helg har det varit.

Just. Idag var en tant och kollade på lägenheten. Hon ville ha den så jag får hoppas att hon tar den så snabbt som möjligt.

virr

Nu är det brått, brått. Ska till Flen och kolla på utspring för stundeterna. Elin sitter och kollar i sin studentmössa och grinar. 100kr på att hon kommer lipa minst 2 gånger idag. Någon som sätter emot?

helg

Nu så. Nu är det. Japp.


Mot Eskilstuna.

Jo, just ja. Det ringde en tant som ska glo på lägenheten på måndag. Hoppas hon tar´n.

zzz

Vart trött fortare än väntat och tidig morgon väntar. Kom också på att jag just  missade Peter Magnussons nya program idag. Får hoppas det går att kolla det på nätet sen.

Sängen.

två små flickor.

Nyss hemkommen från huset i Sparreholm. Firade Pappas sambo Ulla som fyllde igår. Fick riktigt goda äggmackor och finfin chokladkaka med glas till efterrätt. Tyvärr hade Ulla svårt att hålla räkningen på måtten när hon skulle brygga kaffe. Det vart aningen starkt. Så nu får man räkna med att man inte är trött förens fram på småtimmarna. Men gott var det. Sandra och Daniel var där med lille Stella. Tyvärr var hon väldigt trött och ville bara sova ikväll. Även Sara hade pallrat sig dit med sin lilla. Söt liten flicka vid namn Elvira.

Trevlig kväll.

m

Hon Maja Ivarsson är ju för jävla läcker. Bra skiva har de gjort också Crossing The Rubicon. The Sounds alltså.

Uplifting.
 


donnerstag

Egentligen känns det som att det har varit en riktig evighetsvecka. Men imorn är det ju redan fredag. Lite så känns det. Längtar tills helgen. Tror att det kommer att bli en bra en. Kan nog inte bli så mycket sämre än förra, så förutsättnigarna är ju faktiskt ganska goda.

Det bär av till Eskilstuna efter jobbet imorn. Det är några band som spelar lite runt om i stan som man kanske bör se.  Där blir jag tills lördag förmiddag för att åka till Flen och se alla nya studenter springa ut. Sedan bär det av till Eskilstuna igen för fortsatta festlighheter.

Det är kul när det rör på sig.



fåordig

Skratta eller gråta? Vindarna kan vända fort ibland.

inte mycket till övers för tisdagar

Varför ska allt alltid vara en utmaning. Varför ska  man göra det svårt för sig. Jag vill inte ha utmaningar nu jag vill att allt ska vara lätt. Men varför sätter jag mig själv i så förbannat svåra situationer då? Vem kan svara på det? Jag har desvärre inget bra svar. Många frågor. Få svar.

- Livet är inte alltid en fest.

You, shimmy shook my bone

zombie?

Hur kan man bara vräka ur sig de mest kraftfulla ord som finns på ett så dråpligt sätt. Kanske inte fören nu jag insett dess verkliga kraft. Jag ska för alltid vara aktsam med dessa ord. De kan ta död på precis vad som helst. Men sägs i de rätt ögonblick och med rätt timing kan de få allt annat att verka betydelselöst. Min timing var allt annat än rätt. Inte ens min rätt att använda dessa ord fanns.

Undrar om man kan återuppstå från de döda? Hoppas.

regn i mitt ansikte

Vilken dag, vilken dag.

sommaren 02

Fan också. Nu blev jag sockerberoende igen. Som sommaren 02.

mitt sämsta jag.

Okej, helgen kan gå till historien som den jag såg fram emot mest, som blev till helgen som jag aldrig velat vara med om. Tänker absolut inte gå in på några detaljer. Kan inte få saker och ting ogjorda. Därför ska jag göra det bästa av situationen och bevisa ett och annat.

Nu orkar jag inte tänka mer på tråkigheter, ska se framåt och ta lärdom av det som skett.

Tisdag imorn, den mindre bra dagen på veckan. Härda.

RSS 2.0