på ett hav

Vill inte vara tjatig, men. Åter igen har en helt fantastiskt bra helg är förbi. Åland är stället vi; jag, David och Henrik har befunnit oss på. Mestadels i en båt eller på en ö. Mestadels med en öl eller två öppna. Mestadels utan napp på spöna. Men vad gjorde väl det. När man var i glatt sällskap och på gott humör. Länge sen det var så mycket skratt åt så otroligt dålig humor. Henke har vart briljant med sitt vilsna lynne. Aldrig sett någon ro med sån dålig koll. Men vad gjorde väl det? Allt blir så mycket roligare när man bara kan skratta åt allt. Det gjorde vi. Åt precis allt också.
Några små missöden var det ju givetvis också. Någon spötopp som gick av. Någon brusten lina här och där. En motor skar så vi fick byta till en ny. Vi missade färjan över från våran ö till själva Åland. Men det gjorde mindre. Vi fick ju uppleva Mariehamn från ett lite närmre perspektiv istället.

Svårt att plocka ut nåt speciellt som var det bästa. Utan det var otroligt kul precis hela tiden. Men den sista kvällen var faktiskt riktigt trevlig. Det bastades i den vedeldade bastun och det blev en hel del roliga historier från allas munnar. Och framför allt en massa skratt.

Bilder och filmklipp kommer snart.

Svårslaget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0