singstar bla.

Det bästa. Elins "specialfylla". Hade även vunnit 100kr om någon hade antagit vadet. Hon grinade tre gånger. Som jag såg.
I fredags vart det inte så mycket bandkollande. Behövdes ju inte heller då det ljöd fina stämmor hemma hos David och Elin. Då i form av singstar.
I lördags for vi till Flen och var på Davids systers mottagning. Riktigt god mat. Grillat alá Jansson. Där efter for vi till Eskisltuna igen för att se fotbollen, detta elände. Såg första halvlek hos D&E. I paus gick vi till strömsholmen för att följa andra halvlek på storbildsskärm. Vart ju inte mycket bättre för det. Efter det lyssnade vi på några låtar av Timbuktu. Men för dåligt väder gjorde att vi for hem och sjöng lite igen. Efter att vårat lag utklassat så gick vi till Grappa en sväng där vi rundade av kvällen. Igår var det relativt lugnt. Kikade på Söderling och IFK. Sedan gick vi ut och kollade på Eldkvarn med några kalla till.

Otroligt trevlig helg har det varit.

Just. Idag var en tant och kollade på lägenheten. Hon ville ha den så jag får hoppas att hon tar den så snabbt som möjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0