gillar inte ens fotboll?

Hur får man bort länkarna som ligger här till höger? Jag vill inte länka till Allers, Må bra eller Spraydate. Hur gör jag?

Snart bär det av till Eskilstuna. Det blir CL-final, fint sällskap och kanske lite fika? Pratade med min nya fastighetsskötare Patrik på Tegelstaden idag, han skulle posta kontraktet idag så imorn får jag förmodligen det. Detta innebär ju att lägenheten är min nu! Sen fick jag en väldigt positiv lönespec idag. Förstår inte hur det kunde se så bra ut när jag varit borta en vecka obetalt. Skönt besked hursom.

Nu hopp i dusch och sen iväg. Jag ska åka fortfort idag, känner mig farlig.

socker?

Hoppsan! Nu är det tänkt att det ska bli någon form av nystart. Nytt bloggnamn, nya tider, sköna tider, lite nya idéer och skön design(kommer), om nu Tilda ställer upp?

Bloggen kommer framförallt att genomsyras av mina tankar kring händelser i världen, i mitt liv och kanske lite i andras liv.

Just nu tänkte jag bara berätta att mitt liv för tillfället är så himla skönt. Trivs med allt som händer kring mig just nu. Förutom ett par små insidenter. Men på hela taget är allt underbart just NU.

lets, do it!

Så, nu kör vi!

RSS 2.0